Advokatfuldmægtige til Corporate Finance

Vi har plads til endnu en holdspiller …

Nu har du chancen for at blive en del af vores Corporate Finance team og arbejde med nogle af de største, mest komplekse og spændende investeringer, transaktioner og børsnoteringer i Danmark og cross-border.

Vi arbejder altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer i afdelingen, med specialister i andre afdelinger og med klientens øvrige rådgivere. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt atmosfære i et travlt miljø. Dine opgaver vil afspejle dine juridiske kompetencer, og kompleksiteten i opgaverne vil øges i takt med, at dine kompetencer udvikles.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kollegaer i branchen. Som en del af vores hold får du både en stærk personlig og faglig udvikling.

Klienterne

Vi rådgiver om alle former for virksomhedsoverdragelser med fokus på købs- og salgsprocessor, investeringer, joint ventures, fusioner, spaltninger og omstruktureringer.

Inden for kapitalmarkedstransaktioner og børsret rådgiver vi om noteringer og udstedelser på Nasdaq Copenhagen eller andre danske og udenlandske regulerede markeder, fx. New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Luxembourg Stock Exchange, Nasdaq Stockholm og First North Stockholm.

Som rådgivere gør vi en dyd ud af at forstå vores klienters forretning for at levere rådgivning, der er både juridisk og kommercielt værdiskabende.

Dig

Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Du kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk. Herudover besidder du en interesse for og evt. også erfaring med M&A/kapitalmarkedsret, idet vi søger såvel nye som erfarne fuldmægtige.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at dine juridiske kompetencer og kommercielle forståelse er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team, og at du sætter pris på godt kollegaskab.

Se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Din ansøgning

Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokat Thomas Pitzner-Jørgensen eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på telefon 33 12 11 33.

Din ansøgning sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Mere om Plesner