Plesner kåret til "Danish Tax Firm of the Year" og "European Court of Justice Firm of the Year"

Det anerkendte internationale tidsskrift International Tax Review har netop kåret Plesner til såvel "Danish Tax Firm of the Year" som "European Court of Justice Firm of the Year".

Det er 9. gang siden 2009, at Plesner modtager prisen som "Danish Tax Firm of the Year", hvilket understreger Plesners position som markedsleder i Danmark inden for skatter og afgifter.

Læs mere om Plesners forretningsområde for Skatter og Afgifter.

International Tax Review har endvidere kåret Plesner til "European Court of Justice Firm of the Year". Det er første gang, at denne prestigefyldte pris, som gives til et europæisk advokatfirma for dets førelse af skatte- og afgiftssager for EU-Domstolen, er blevet tildelt et dansk advokatfirma. Plesner har to gange tidligere været nomineret til prisen.

Intet andet dansk advokatfirma har ført - og vundet - så mange skatte- og afgiftssager for EU-Domstolen som Plesner. I 2019 har Plesner repræsenteret skatteyderne i tre "beneficial owner"-sager, der er blevet ført som "pilotsager" for EU-Domstolen. I anerkendelse af disse sagers store betydning har International Tax Review - ud over de før nævnte priser - tillige tildelt Plesner to "Impact Case Awards".

Læs om Plesners førelse af skatte- og afgiftssager for EU-Domstolen.

Seneste nyt om Skatter og Afgifter

Skatter og Afgifter

Vores partnere