PATRIZIA rejser ny bæredygtig strategi med final closing af PATRIZIA Sustainable Communities

Efter at have sikret en investeringskapacitet på 500 millioner euro, repræsenterer den Luxembourg-baserede fond, PATRIZIA Sustainable Communities, en ny bæredygtig, social impact-investeringsstrategi og PATRIZIA’s første Artikel 9-investeringsfond. Fokus for fondens social impact-strategi er at skabe socialt bæredygtige og billige boliger samt anden social infrastruktur i underbemidlede boligområder i Europa. Målsætningen er i tillæg hertil at formindske CO2-udledningen med mindst 40 % for udviklingsprojekter og sikre opførelse af net-zero nybyggerier. Plesners Private Investment Funds team har rådgivet PATRIZIA i alle faser af fondens strukturering og etablering.

PATRIZIA er en førende global aktør inden for ejendomsinvesteringer og har aktiver til en værdi af mere end 58 milliarder euro under forvaltning.

PATRIZIA's mål er at bygge fællesskaber og en bæredygtighed fremtid ved at hjælpe deres klienter og nærsamfund over hele verden til at trives, og PATRIZIA Sustainable Communities er et eksempel på denne overordnede strategi.

Fondens kapitalforvalter er Patrizia Investments Management i Luxembourg, som rådgives af PATRIZIA Global Partners, som i næsten to årtier har foretaget ejendomsinvesteringer gennem prominente lokale driftspartnere over hele verden.  

Plesners Private Investment Funds team har en mangeårig relation til PATRIZIA Global Partners og har rådgivet PATRIZIA Global Partners og PATRIZIA i alle faser af struktureringen og etableringen af PATRIZIA Sustainable Communities.

Simon Krogh og Kasper Haarløv Pedersen stod i spidsen for Plesners team.

PATRIZIA offentliggjorde den 29. januar 2024 final closing af PATRIZIA Sustainable Communities i en pressemeddelelse.

Seneste nyt om Private Investment Funds

Private Investment Funds