FONA-butikker solgt til Elgiganten

F Group A/S under rekonstruktion har netop solgt 10 FONA-butikker til Elkjøb Nordic AS, der står bag Elgiganten. Med salget har kreditorerne i F Group fået en væsentlig større dividende end ved en konkurs, hvor salget ikke kunne være gennemført på samme betingelser. Plesner fungerer som medrekonstruktør af F Group.

Efter en årrække med underskud i F Groups 56 FONA-butikker blev virksomheden taget under rekonstruktionsbehandling af Sø- og Handelsrettens skifteafdeling den 1. februar 2016, og advokat og partner Pernille Bigaard fra Plesner blev udpeget som en af de to rekonstruktører.

Rekonstruktionen af F Group har efter konkurrencemyndighedernes godkendelse resulteret i et salg af 10 FONA-butikker, mens de øvrige 46 butikker er blevet afviklet. Salget inkluderer blandt andet varelager, 174 medarbejdere, IP-rettigheder og lejerettigheder til 10 lejemål. Køberen af Fona-butikkerne er den norske koncern Elkjøb Nordic, som i forvejen ejer 40 % af F Group, og bl.a. står bag elektronikkæden Elgiganten i Danmark.

Seneste nyt om Insolvens og Rekonstruktion

Insolvens og Rekonstruktion