Søren Lehmann Nielsen

advokat (H), partner

Søren Lehmann Nielsen er partner i vores team for skatter og afgifter. Søren rådgiver virksomheder, myndigheder, fonde, foreninger, pensionskasser og privatpersoner om skatte- og afgiftsretlige forhold.

Søren førte sin første sag for Højesteret for næsten 20 år siden og har siden repræsenteret klienter for alle danske retsinstanser. Han er en højt respekteret procedør af alle former for retssager om skatte- og afgiftsretlige forhold og er i øjeblikket beskæftiget med en række større sager vedrørende transfer pricing.

Søren er anerkendt som skattespecialist i Chambers, Legal 500 og World Tax.

Som medlem af bestyrelsen i Danmarks Skatteadvokater og af Danske Advokaters fagudvalg for skatteret er Søren med til at kommentere udkast til lovgivning og skattemyndighedernes styresignaler. Søren er desuden næstformand for Københavns Advokatforening og medlem af repræsentantskabet i den danske afdeling af International Fiscal Association.

Ratings

  • Søren Lehmann Nielsen is ranked as a leading individual as regards Tax. Clients praise his "strong technical knowledge, high-level commercial awareness and ability to stick to deadlines." (2019)

  • Søren Lehmann Nielsen is listed as "Highly regarded" with respect to both Indirect tax and Tax controversy. (2019)

  • Søren Lehmann Nielsen is ranked as a leading individual as regards Tax (2019)

Seneste nyt om Skatter og Afgifter

Skatter og Afgifter