Peter Østerby Mønsted

advokat, director

Peter Østerby Mønsted er director i vores team for Persondataret, hvor han er specialiseret i persondataret, ePrivacy og operationel compliance.

Peter rådgiver om en lang række persondataretlige problemstillinger, herunder om persondataforordningens konsekvenser for private virksomheder og offentlige myndigheder. Peters rådgivning udgør ofte en del af store compliance-projekter på vegne af større danske og internationale virksomheder.

Peter har tidligere været udstationeret i 1 år hos A.P Møller - Mærsk, hvor han var ansvarlig for implementeringen af Maersks myndighedsgodkendte Binding Corporate Rules (bindende virksomhedsregler) samt andre databeskyttelsesinitiativer.

Peter er derudover involveret i den populære compliance-software RISMAgdpr, som understøtter private virksomheder, offentlige myndigheder og andre organisationer med at sikre overholdelse af de krav, der udspringer af persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Peter har stor erfaring med persondataretlige problemstillinger relateret til adtech og digital markedsføring, herunder især brugen af cookies og lignende teknologier. 

Seneste nyt om Teknologi & Outsourcing

Teknologi og Outsourcing