Vores forsikrings- og pensionsteam har et dybdegående branchekendskab og en bred vifte af kompetencer inden for forsikrings- og pensionsområdet.

Vi har ført en række principielle retssager på vegne af større danske forsikrings- og pensionsselskaber, og vores team rådgiver om alle regulatoriske aspekter, herunder i forbindelse med transaktioner og omstruktureringer af større danske og udenlandske forsikrings- og pensionsselskaber.

Forsikrings- og pensionsteamet har kompetencer inden for generel og regulatorisk forsikrings- og pensionsret samt genforsikring. Vi yder rådgivning både i forbindelse med retssager og konfliktløsning, indgåelse og udarbejdelse af forsikrings- og pensionsaftaler, koncipering og ændring af forsikringsbetingelser, udøvelse af forsikrings- og pensionsaktiviteter i Danmark samt porteføljeoverdragelser i forbindelse med omstruktureringer, fusioner m.v.

Teamet har stort kendskab til forsikrings- og pensionsbranchen samt forsikringsformidlere som følge af de sager, vi har været involveret i på området. En viden der bliver understøttet af vores deltagelse og bestyrelsesarbejde i brancheforeningerne Det Danske Selskab for Forsikringsret, Det Europæiske Selskab for Forsikringsret (AIDA Europe) og Det Internationale Selskab for Forsikringsret (AIDA).

Vores erfaringer inden for branchen har givet os en særlig indsigt, der gør, at vi sammen med klienten har mulighed for at finde frem til den løsning, som er mest værdiskabende for klienten.

Highlights

 • AP Pension - regulatorisk bistand til i forbindelse med fusionen mellem AP Pension og FSP
 • A/S Dansk Shell - regulatorisk bistand i forbindelse med selskabets overdragelse af sine pensionskasser til CNP Assurances
 • Pensionskassen for Apotekere og Farmaceuter - regulatorisk bistand i forbindelse med pensionskassens overdragelse af sin portefølje til PFA Pension, Livsforsikringsaktieselskab
 • LB koncernen - regulatorisk bistand til i forbindelse med koncernens omstrukturering
 • Swiss Re koncernen - regulatorisk bistand til i forbindelse med koncernens omstrukturering
 • SEB Pensionsforsikring A/S - bistand ved en række retssager vedrørende ret til dækning under erhvervsevnetabsforsikringer

Ratings

 • Within Insurance, Plesner is a first tier firm.

  "Excellent knowledge of financial regulation regarding life insurance companies" (2020)

 • Within Insurance, Plesner is a first tier firm. (2019)
 • Within Insurance, Plesner is a first tier firm.

  "Very experienced" Plesner represents insurance companies and pension funds in all insurance-related matters. The four-partner team, which is led by "knowledgeable, skilled and competent" Torben Bondrop is particularly strong in product liability, commercial liability, workmen’s compensation and personal injury matters. (2018)
 • Within Insurance, Plesner is a first tier firm.

  Plesner's "very experienced" group routinely represents insurers and pension funds, covering product liability, professional indemnity and commercial liability. (2017)
 • Within Insurance, Plesner is a first tier firm.

  "One of the leaders among Danish firms specialising in insurance law", Plesner's department is headed by "star lawyer" Torben Bondrop. (2016)

Se flere Se færre

Vores partnere

Seneste nyt om Dispute Resolution

Dispute Resolution