Plesner søger økonom til ambitiøs økonomisk analyseenhed

Nu har du mulighed for at blive en del af Plesners økonomiske analyseenhed. Teamet arbejder med store komplekse erstatningssager, kartelsager, M&A-transaktioner og rådgivning generelt.

Vi søger en økonom, der har et højt faglig niveau, er ansvarsbevidst og kan lide at have mange bolde i luften. Det betyder mindre, om du er nyuddannet eller erfaren. Er du i slutningen af din kandidatuddannelse, er du også meget velkommen til at søge. Det er en fordel, hvis du har været blandt de bedste på dit studie, og det er en forudsætning, at du er en ægte holdspiller, der kan lide at løse opgaver i tæt samarbejde med andre. Erfaring med konkurrenceretsøkonomi, fusioner og/eller rådgivning generelt er en fordel - men har du gå-på-mod og intellekt, så vil vi gerne lære dig resten.

Du får en spændende stilling med en bred vifte af arbejdsopgaver
Teamet er forankret i Plesners EU & Competition team, og du vil referere til vores cheføkonom og partner, Rie Paving Mortensen, og du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med vores andre økonomer og jurister.

Du kan forvente at blive en del af et spændende og inspirerende miljø, og dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • gennemføre analyser i forbindelse med fusioner, karteller, misbrugssager, virksomheders prisadfærd m.v.
  • identificere og beskrive kontrafaktiske scenarier, herunder til brug for tabsopgørelser i erstatningssager, fusionssager m.v.
  • udarbejde tabsopgørelser og modeller i Excel, herunder arbejde med store datasæt
  • udvikle den økonomiske argumentation, fastlægge den relevante strategi og formidle økonomiske problemstillinger i juridiske sammenhænge, herunder i retssager m.v.
  • samarbejde med klienternes interne økonomer og eksterne konsulenter om håndtering af økonomiske problemstillinger og oplysning af sager
  • bidrage til strategien i de forskellige sager, herunder ved brug af spilteori og beslutningsteori

 

Vil du vide mere?
Er du nysgerrig på stillingen og os, er du velkommen til at kontakte cheføkonom og partner Rie Paving Mortensen eller HR-manager Marlene Tang på telefon 33 12 11 33.

Din ansøgning
Send en ansøgning hurtigst muligt sammen med CV og relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler og ser gerne, at du kan tiltræde snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

 

 

Mere om Plesner