Stud.jur. eller legal intern til Plesners restructuring team

Vil du kickstarte karrieren, mens du studerer? Er du ambitiøs, og har du lyst til at lære af og samarbejde med nogle af landets dygtigste specialister? Så er det dig, vi leder efter. Vi søger lige nu stud.jur.'er på 4./5. semester og legal interns på 8./9. semester af jurastudiet.

Som jurastuderende i vores restructuring team kommer du til prøve kræfter med en lang række forskellige opgaver inden for behandling af konkursboer og rekonstruktioner. Dine opgaver og arbejdsdage vil være forskellige, men du kan altid få hjælp og sparring af dine mere erfarne kolleger.

Du har et højt fagligt niveau og har mod på at lære og blive udfordret. For at komme godt fra start med at løse opgaverne er det en forudsætning, at du har gennemført faget tings- og kreditorret med et godt resultat.

Du bliver en del af et dedikeret team, der er førende på rekonstruktions- og konkursområdet. Vi behandler nogen af de største og mest komplekse insolvenssager i Danmark. Vi vægter højt, at du gerne vil udvikle dig fagligt og personligt og har lyst til at samarbejde.

Som jurastuderende i Plesner bliver du en del af et studenterteam på mere end 55 jurastuderende fra alle landets universiteter. Vores studerende har et godt sammenhold og samarbejde, og også her vil du altid kunne få hjælp og sparring.

Vi betragter vores studenterstillinger som et uddannelsesforløb med henblik på varig tilknytning, og mulighederne for at fortsætte som advokatfuldmægtig er derfor gode.

I Plesner tror vi på, at de bedste løsninger for klienten skabes, når vi løser opgaverne sammen - og et godt teamwork fungerer bedst, hvis man har en god relation til sine kolleger. Derfor er sammenholdet og det sociale i højsædet. Omgangstonen er uformel, og humøret er højt – også når vi har meget at se til.

Se mere om vores kultur, og hvordan det er at arbejde i Plesner på www.plesner.com/plesnerpeople

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokatfuldmægtig Kirstine Kragelund eller HR-manager Henriette Wulff Holm på telefon 33 12 11 33.

Mere om Plesner