Fuldmægtige og advokater til Dispute Resolution

Rets- og voldgiftssager er et af Plesners kerneområder, og vi fører nogle af de største og mest betydningsfulde retssager for erhvervslivet.

Vi har travlt og søger lige nu både fuldmægtige og advokater til Dispute Resolution, et team hvor du vil komme til at beskæftige dig med en bred vifte af fagområder lige fra rets- og voldgiftsbehandling inden for specialistområder som entrepriseret, forsikringsret, produktansvar og revisoransvar til den mere klassiske kontrakt- og aftaleret omfattende M&A-transaktioner i enhver afskygning. Du vil komme til at arbejde med nogle af de største, mest komplekse og spændende sager i Danmark og cross-border.

Om os og klienterne
Vi arbejder altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kolleger i afdelingen, med specialister i Plesners andre afdelinger og med tæt kontakt til klienterne og øvrige rådgivere. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt atmosfære i et travlt miljø samt give dig et godt indblik i klienternes forretning.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kolleger og bedste holdspillere i branchen, og du vil komme helt tæt ikke bare på sagerne, men også på klienterne. Som en del af vores hold får du både en stærk personlig og faglig udvikling.

Som rådgivere gør vi en dyd ud af at forstå vores klienters forretning for at levere rådgivning, der er både juridisk og kommercielt værdiskabende, og vi gør ligeledes en dyd ud af at styrke dine faglige og personlige kompetencer.

Om dig
Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Herudover besidder du en interesse for rets- og voldgiftssager og har lyst til at blive dygtig til at procedere og til at oparbejde en solid kommerciel forståelse. Du kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at du ud over at være ambitiøs og brænde for kommerciel rådgivning er imødekommende, får energi af at være en del af et team, og at du sætter pris på og bidrager til det gode kollegaskab.

Din ansøgning
sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi søger kandidater til tiltrædelse hurtigst muligt og inviterer løbende til samtaler, indtil vi har fundet de rette kandidater.

Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokat, partner Peter Schradieck eller HR-manager Henriette Wulff Holm, hwh@plesner.com. Begge træffes på telefon 33 12 11 33.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner