Dygtig holdspiller til Disputes & Projects med fokus på entreprise og tekniske leverancer

Rets- og voldgiftssager er et af Plesners kerneområder, og vi fører nogle af de største og mest betydningsfulde retssager for erhvervslivet.

Lige nu søger vi en erfaren fuldmægtig eller 1. års advokat til rets- og voldgiftsbehandling med fokus på entreprise og tekniske leverancer, hvor du vil komme til at arbejde med nogle af de største, mest komplekse og spændende entreprisesager i Danmark og cross-border.

Vi arbejder altid i teams, og du vil derfor komme til at arbejde tæt sammen med kolleger i afdelingen, med specialister i Plesners andre afdelinger og med tæt kontakt til klienterne og øvrige rådgivere. Dette samarbejde er med til at sikre din udvikling i en humørfyldt atmosfære i et travlt miljø samt give dig et godt indblik i klienternes forretning.

Kort sagt kan du forvente et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kolleger og bedste holdspillere i branchen. Som en del af vores hold får du både en stærk personlig og faglig udvikling.

Klienterne
Vi rådgiver om kontraktindgåelser, udførelse, dokumentation, risikostyring og tvisteløsning. Med afsæt i vores dybe indsigt i tekniske leverancer, byggeri og anlæg leverer vi kommercielt orienteret rådgivning, og på grund af vores resultathistorik og ry for at være et af de førende advokatfirmaer på området med erfaring fra store og komplekse projekter er vi i tæt dialog med vores klienter om kravstrategien.

Som rådgivere gør vi en dyd ud af at forstå vores klienters forretning for at levere rådgivning, der er både juridisk og kommercielt værdiskabende.

Dig
Du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med dine kolleger. Herudover besidder du en interesse for entreprise og tekniske leverancer, og du kommunikerer præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Samarbejde og det sociale sammenhold i vores team er omdrejningspunktet for alt, hvad vi laver. Det er derfor vigtigt, at dine juridiske kompetencer og kommercielle forståelse er kombineret med, at du er imødekommende, får energi af at være en del af et team, og at du sætter pris på godt kollegaskab.

Din ansøgning
sender du hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte HR-manager Henriette Wulff Holm på telefon 33 12 11 33 eller mail hwh@plesner.com. Du kan også læse mere her og her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Mere om Plesner