Advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til EU and Competition

Konkurrenceretten er i konstant udvikling, og vi har travlt. Vi søger derfor en advokat eller erfaren advokatfuldmægtig til vores team for EU and Competition.

Om dig
Du er en advokat eller erfaren advokatfuldmægtig, der brænder for at arbejde inden for én af de mest spændende og udfordrende juridiske discipliner.

Du har et højt fagligt niveau og arbejder systematisk, detaljeorienteret og vedholdende, når det kommer til komplekse juridiske problemstillinger. Du er samtidig effektiv og god til at håndtere tidspres.

Du arbejder selvstændigt og er samtidig en holdspiller, der næres af den videndeling og læring, der opstår i samarbejdet med juridiske og økonomiske specialister eller andre faggrupper. Du sætter en ære i at være en god kollega, der bidrager til både faglig sparring og socialt sammenhold.

Du er serviceminded og gør en dyd ud af at levere højt kvalificeret rådgivning, der også er kommercielt anvendelig for klienten. Du kommunikerer klart og præcist på dansk og engelsk.

Om stillingen
Du får mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling af et stærkt team, som arbejder med nogle af de største og mest interessante sager inden for EU- og konkurrenceretten.

Vi repræsenterer virksomheder i kartel- og misbrugssager, både i forhold til konkurrencemyndighederne, Statsadvokaten for Økonomisk og International Kriminalitet og domstolene, og mange af vores sager har et udpræget internationalt perspektiv. Vi håndterer fusionsanmeldelser i både Danmark og EU og koordinerer anmeldelser i andre jurisdiktioner. Endvidere repræsenterer vi virksomheder i konkurrenceretsrelaterede erstatningssager i Danmark og udlandet.

Vi rådgiver desuden løbende virksomheder om overholdelse af konkurrencereglerne, og vi hjælper virksomheder med at få de værktøjer, de skal bruge, for at undgå konkurrencelovsovertrædelser (operationel compliance).

Økonomi spiller en stadigt større rolle i konkurrenceretten, og vores team omfatter derfor også flere økonomer, der samarbejder tæt med juristerne om håndtering af både konkurrence-, fusions- og erstatningssager.

Du kan forvente
Et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø. Du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kollegaer i branchen, der alle er med til at sikre dig en stærk faglig og personlig udvikling.

Du kan se mere om, hvordan det er at være ansat i Plesner på www.plesner.com/karriere/plesner-people

Ansøgning og yderligere information
Send din ansøgning sammen med relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Gitte Holtsø eller HR-manager Marlene Tang på telefon 33 12 11 33.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner