Fuldmægtige og advokater til Plesners Tech og Commercial Team

Vores team inden for Tech og Commercial har travlt - derfor har vi brug for dig.

Vi søger
Fuldmægtige og advokater med interesse for obligationsret og gerne erfaring med IT-ret.

Hvis det er dig, har du nu chancen for at blive en del af vores Tech og Commercial team, hvor du får muligheden for at specialisere dig inden for IT, teknologi og outsourcing.

Om dig
Det er vigtigt, at du trives med stort ansvar og finder glæde i rollen som rådgiver. Efterhånden som du opbygger erfaring, vil du få ansvar for egne klienter.

Det er vigtigt, at du har et højt fagligt niveau og motiveres af at skabe de bedste løsninger sammen med kolleger med tilsvarende høj faglighed. Det er en forudsætning, at du har en stor interesse for obligationsret, da det er fundamentet for alt vores kontraktsarbejde.

Som person er du grundig, løsningsfokuseret, teamorienteret og initiativrig. Du forstår at kommunikere præcist og modtagerorienteret såvel skriftligt som mundtligt på både dansk og engelsk.

Om os 
Teamet tilbyder rådgivning skræddersyet inden for jura og IT til den enkelte klients behov, herunder udarbejdelse af IT-kontrakter, der tager højde for de risici, kommercielle overvejelser og krav, der er forbundet med virksomheders investering i ny teknologi og digitalisering.

Vi anser det som vores fornemmeste opgave ikke kun at fokusere på det juridiske i vores rådgivning, men også at have de kommercielle og strategiske aspekter for øje, så vi kan skabe de bedst mulige løsninger og mest mulig værdi. Vores arbejde foregår i tæt sammenspil med kommercielle og tekniske medarbejdere hos klienter og modparter.

Teamet er kendetegnet ved et super godt samarbejde hvor alle hjælper hinanden, sparrer og arbejder sammen på kryds og tværs. Vi arbejder derudover tæt sammen med Plesners øvrige juridiske specialister - herunder IP, forbrugerret, ansættelsesret, GDPR, bank og finans, proces og M&A.

Vi tilbyder et spændende job i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø hvor du indgår i et af landets stærkeste teams inden for IT-ret. Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi sætter en ære i vores høje faglighed. Derudover har vi et attraktivt efteruddannelsesmiljø. Alle medarbejdere bliver tilbudt en IT-advokatuddannelse, og alle bliver certificerede IT-advokater.

Vi tilbyder desuden en attraktiv løn og fleksible ansættelsesvilkår.

Vi glæder os til at høre fra dig
Vil du vide mere om os og jobbet, er du meget velkommen til at kontakte advokat Nina Bech Damgaard Pedersen på 30 93 71 67 eller HR-manager Marlene Tang på 33 12 11 33.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt sammen med relevante bilag. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet de rette nye kolleger.

 

Mere om Plesner