CRM Specialist

Har du mod på at drive forandringsprocesser, og vil du spille en vigtig rolle i at understøtte vores juristers arbejde med forretningsudvikling og klientoplevelse? Så er dette lige stillingen for dig.

Om stillingen
Plesner står over for en større forandringsproces i forhold til den måde, vi arbejder med forretningsudvikling og klientoplevelse. Vi ønsker at arbejde mere systematisk med mulighederne for at udvikle vores forretning og ikke mindst gøre klienternes oplevelse af samarbejdet med Plesner endnu bedre. Processen understøttes af et nyindkøbt CRM-system, der over den kommende tid skal implementeres og fintunes. Vi har brug for en tovholder og specialist, der både kan implementere, drive og begejstre - og det er i den forbindelse, at vi har brug for dig.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikling og løbende forbedringer af interne CRM-processer
  • Tovholder på implementering af nyt CRM-system
  • Understøtte løbende optimal brug af CRM-systemet, herunder undervisning og support
  • Opsætte datapræsentationer og rapporter, så de giver størst mulig værdi for brugerne
  • Sikre, at data i systemet er valide og up-to-date
  • Tæt koordinering med interne og eksterne interessenter med henblik på at finde de bedst mulige løsninger og få dem implementeret
  • Inspirere og understøtte arbejdet med forretningsudvikling og klientoplevelser på tværs af organisationen

Om dig
Du trives i krydsfeltet mellem klientoplevelser, forretningsudvikling og it-anvendelse. Du har et kommercielt mindset og motiveres af at arbejde med CRM-systemet som en vigtig strategisk komponent i forholdet til vores klienter. Ideelt har du tidligere arbejdet med CRM-systemer og -processer og kan naturligt se fordelen i at optimere disse, så de understøtter forretningens behov bedst muligt. Samtidig har du forståelse for, at nye systemer og processer hele tiden skal følges op og justeres for at have den ønskede effekt i brugernes daglige arbejde. Du er en god formidler i skrift og tale, og du har formentlig erfaring med at udarbejde vejledninger og gennemføre undervisning.

Du arbejder dedikeret med dine opgaver og indgår gerne i teams og samarbejde med andre for at finde de bedste løsninger.
Du har formentlig en længerevarende uddannelse inden for forretningsudvikling, informationsvidenskab eller marketing, men kan også have andre uddannelsesmæssige indgangsvinkler til jobbet.

Din placering
Du bliver en del af Plesners forretningssupport og er organisatorisk placeret i Client Relations & Events. Teamet er nyt, og du får dermed lejlighed til at sætte dit eget præg på måden, hvorpå Plesner arbejder med CRM i relation til klienter.
Arbejdet med forretningsudvikling kræver meget samarbejde på tværs af både forretningssupporten og husets juridiske afdelinger, så din kontaktflade i organisationen bliver omfattende. I jagten på de bedst mulige løsninger arbejder du også tæt sammen med eksterne systemleverandører og it-udviklere.

Du kan forvente
et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø med mange berøringsflader i huset. Du kommer til at arbejde sammen med de dygtigste kolleger i branchen, som alle er med til at sikre dig en stærk både personlig og faglig udvikling.

Ansøgning og yderligere information
Vi holder samtaler løbende og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning sammen med relevante bilag hurtigst muligt. Vi fortsætter søgningen, indtil den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-Manager Henriette Wulff Holm på tlf. 36 94 11 50 eller e-mail hwh@plesner.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Plesner