Forum - Almene Boliger

Plesner lancerer nu "Forum - Almene Boliger" til udveksling af erfaringer og løbende opdateringer inden for den almene boligsektor.

Idéen bag forummet er dels at give deltagerne mulighed for at blive opdateret på nyeste lovgivning, praksis mv. af relevans for den almene boligsektor, dels at skabe rammerne for en uformel dialog mellem deltagerne om relevante emner og tendenser inden for den almene boligsektors forhold.

En væsentlig målsætning er at skabe et forum, hvor erfaringer, meninger og spørgsmål kan udveksles, og hvor deltagerne får en unik mulighed for at netværke på tværs. 

Forummet er for både almene boligorganisationer og private aktører, som beskæftiger sig med alment boligbyggeri, herunder ejendomsudviklere, entreprenører, arkitekter, pensionskasser, landinspektører m.fl., samt kommuner og regioner. 

Forummet vil blive gennemført ved løbende udsendelse af insights om lovændringer, nyeste praksis mv., artikler om relevante emner samt afholdelse af webinarer og netværksmøder. 

Hvis du er interesseret i at blive medlem af Plesners "Forum - Almene Boliger", kan du tilmelde dig nederst på denne side.

Webinar om samarbejde mellem almene og private om opførelse af almene boliger 

Deltag i vores første webinar om samarbejde mellem almene boligorganisationer og private aktører om opførelse af almene boliger den 8. december 2020 kl. 9-10. 

Læs mere og tilmeld dig

Tilmelding til "Forum - Almene Boliger"

Ja tak, jeg vil gerne tilmelde mig forummet.

*
*
*
*
*

Seneste nyt om Almene Boliger

Almene Boliger