Plesner er vært for internationalt processpil for jurastuderende

Efter dette års succes vender "Plesner Pre-Moot" stærkt tilbage i marts 2018. Processpillet, som løber af stablen i København den 8.-9. marts 2018, vil give de deltagende studerende ("mooties") rig mulighed for at måle sig op imod andre hold og modtage feedback fra erfarne praktikere som forberedelse til det 25. årlige "Vis Moot" processpil - verdens største og mest prestigefulde konkurrence for jurastuderende.

Hvert forår samles jurastuderende, advokater, voldgiftsdommere og andre praktikere fra hele verden i Wien for at deltage i den årlige Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot (Vis Moot), der i år fejrer sit 25-års jubilæum. I denne anledning skal de studerende i år prøve kræfter med en fiktiv, kommerciel voldgiftssag om mangler og svindel i relation til oprindelsen af - angiveligt - økologiske chokoladekager solgt i supermarkeder.

Vis Moot processpillets popularitet og prestige stiger hvert år blandt studerende og professionelle. I 2017 deltog ikke mindre end 340 hold fra 76 lande i den mundtlige procedure i Wien i påskeugen. Vis Moot konkurrencen spiller derfor en vigtig rolle i forhold til at uddanne og forme morgendagens internationale procesadvokater og voldgiftsdommere, og den er samtidig et unikt forum, hvor praktikere kan mødes og udveksle viden, erfaringer og idéer.

Plesner investerer løbende i fremtidige generationer og ønsker at bidrage til at fremme vidensdelingen på tværs af landegrænser og juridiske discipliner, herunder i forhold til international konfliktløsning. Det er bl.a. på denne baggrund, at Plesner - som det førende danske advokatfirma indenfor konfliktløsning, herunder internationale voldgiftssager - arrangerer en Pre-Moot for jurastuderende fra hele verden for andet år i træk.

Plesner Pre-Moot 2018 finder sted i "Kobbertårnet" i København den 8.-9. marts 2018. Deltagerne vil her få rig lejlighed til at forfine deres argumenter og procedurer, modtage feedback og networke med erfarne praktikere, inden kursen sættes mod Wien. For de deltagende "voldgiftsdommere" giver Plesner Pre-Moot ligeledes rig mulighed for at dele viden og erfaring med de studerende og andre praktikere i uformelle rammer.

Læs mere om Plesner Pre-Moot 2018 og tilmelding her

Seneste insights

Flere insights