Plesner får bedste rating af Chambers Global

Chambers Global placerer igen Plesner i den højeste kategori - Band 1 - inden for alle de specialer, som det anerkendte ratingbureau har bedømt.

Chambers Global har netop offentliggjort sine 2016-ratings. I år har Chambers Global vurderet danske advokatfirmaer inden for fem centrale juridiske specialer, hvor Plesner opnår den højeste placering inden for alle specialer:

  • Banking & Finance (Band 1)
  • Capital Markets (Band 1)
  • Corporate/M&A (Band 1)
  • Dispute Resolution (Band 1)
  • Intellectual Property (Band 1)

Ratingen er klienternes kvittering for Plesners dybe forretningsforståelse og evne til at levere værdiskabende rådgivning.

Markedsleder

Det varierer fra år til år, hvor mange juridiske specialer Chambers Global analyserer. Sidste år lå Plesner ligeledes øverst inden for alle målte specialer, hvor "Tax" og "Restructuring/Insolvency" også var medtaget i vurderingen.

Chambers Global vurderer advokatfirmaer i over 190 lande og udkommer med en opdateret udgave én gang om året. Analyserne baseres primært på interviews med advokatfirmaer og klienter.

"Vi har en klar ambition om at være markedsleder på rådgivning i de mest krævende og komplekse sager. Plesners topplacering i Chambers Global bekræfter vores evne til vedvarende at levere en forretningsorienteret og værdiskabende juridisk rådgivning", siger managing partner, Tom Kári Kristjánsson.

Udover topplaceringen hos Chambers Global er Plesner også - som det første danske advokatfirma nogensinde - for nyligt kåret til Nordic Law Firm of the Year af det anerkendte tidsskrift The Lawyer.

Læs mere om Plesner på Chambers' hjemmeside

Seneste insights

Flere insights