Plesner ansætter endnu en ekspert i persondatabeskyttelse

Plesner udvider igen Danmarks største rådgiverteam inden for persondatabeskyttelse og ansætter Martin Hjørlund Nielsen med mere end 25 års praktisk erfaring inden for området.

Plesner har i de seneste år oplevet en stor stigning i efterspørgslen af rådgivning om persondataret og datasikkerhed.

For at kunne imødekomme den større efterspørgsel og samtidig sikre, at vi kan opfylde klienternes behov på et stadigt mere komplekst og risikofyldt område, er vi glade for at meddele, at Plesner har ansat Martin Hjørlund Nielsen som advokatfuldmægtig.
 

Martin har en - for en cand.jur. - unik baggrund med mere end 25 års praktisk erfaring med compliance-programmer og datasikkerhed; dels som konsulent og dels fra den finansielle sektor, hvor Martin senest har været Head of Information Security Compliance hos Nets.

Øget fokus på persondataret og datasikkerhed

Danske virksomheder og myndigheder vil i de kommende år skulle øge deres fokus på persondataret og datasikkerhed. EU er på vej med nye regler for persondatabeskyttelse, som stiller nye juridiske krav til virksomhederne, og samtidig bliver risikoen for hacking stadig større. Vi har derfor styrket Plesners team inden for persondatarat og datasikkerhed, så vi altid kan give virksomheder og myndigheder en værdiskabende rådgivning, der kommer hele vejen rundt.

Martin vil hos Plesner blandt andet trække på sin lange erfaring med at afdække og vurdere virksomheder og myndigheders efterlevelse af de juridiske krav til informationssikkerhed. Derved sikres det, at Plesners rådgivning ikke blot dækker de juridiske krav, men også giver klienterne de bedste muligheder for at implementere rådgivningen i organisationen, og løbende kontrollere overholdelsen af reglerne. Tilsvarende styrkes Plesners kompetence inden for GAP-analyser, altså analyser af virksomheders og myndigheders overholdelse af persondatalovgivningen, som bruges til opstart af compliance-projekter og Binding Corporate Rules projekter.

Førende team hos Plesner

Med ansættelsen af Martin Hjørlund Nielsen består Plesners team af specialister af Martin samt af advokat Michael Hopp og advokat Christian Wiese Svanberg.

Plesners unikke indsigt i persondataretten og dens mange relaterede retsområder kombineret med Martins store praktiske erfaring cementerer Plesners position som Danmarks førende rådgivere inden for persondatabeskyttelse.

Seneste nyt om Teknologi & Outsourcing

Teknologi og Outsourcing