Bestyrelsesakademiet udnævnt til Danmarks bedste bestyrelsesuddannelse

I en undersøgelse foretaget af Nyhedsbrev for Bestyrelser bliver Bestyrelsesakademiet ratet til at være Danmarks bedste bestyrelsesuddannelse.

Undersøgelsen er foretaget blandt 320 danske erhvervsfolk, hvoraf 56 pct. har én eller flere bestyrelsesposter, og 22 pct. inden for de seneste fem år har deltaget i en bestyrelsesuddannelse.

Bestyrelsesakademiet er ikke blot både den bedst kendte bestyrelsesuddannelse, men modtager også den højeste tilfredshedsscore. Af de adspurgte giver således 60 pct. Bestyrelsesakademiet karakteren 5 (20 pct.) eller 4 (40 pct.), hvor 5 er den højest mulige og kategoriseres "høj kvalitet". Hele 51 pct. kender Bestyrelsesakademiet.

Bestyrelsesakademiet er Danmarks første bestyrelsesuddannelse. Den blev etableret i 2007 af professor Jan Schans Christensen, Københavns Universitet, og advokaterne Steen E. Christensen og Jacob Bier, partnere i Plesner. I 2012 blev Jan Schans Christensen udnævnt som højesteretsdommer, og professor Jesper Lau Hansen har herefter fortsat Københavns Universitets repræsentation i bestyrelsen. Siden 2007 har flere end 250 deltagere været igennem uddannelsen.

"Vi har fra starten ønsket at sætte en høj standard og etablere en kvalitetsuddannelse med fokus på de større og mere komplekse selskaber. Vi har netop haft det ottende hold af senior executives igennem uddannelsen, hvilket viser, at der fortsat er behov for en uddannelse med dette fokus," siger Jacob Bier, som suppleres af samarbejdspartner Jesper Lau Hansen:

"Fra Det Juridiske Fakultets side er vi utroligt glade for resultatet. Det er i fællesskab med Plesner lykkedes os at lave en bestyrelsesuddannelse på højt internationalt niveau, der forener teori og best practice."

Rundspørgen vil blive gentaget årligt fremover.

Læs Nyhedsbrev for Bestyrelsers undersøgelse.