Plesner kåret som Best Nordic Law Firm 2011

International Legal Alliance Summit & Awards (ILASA) har netop udnævnt Plesner som vinder af Gold Award 2011- Best Nordic Law Firm.

Prisen blev overrakt ved en Celebration Dinner på InterContinental Paris Le Grand i Frankrig med deltagelse af en lang række advokatfirmaer fra hele verden. Begivenheden var organiseret af den førende franske medie- og konsulentvirksomhed Leaders League i samarbejde med ACC Europe (Association of Corporate Counsel (den europæiske forening af virksomhedsjurister)).

Om prisen

Udnævnelsen af Plesner som vinder af Gold Award 2011 - Best Nordic Law Firm er foretaget af ti jurymedlemmer bestående af chefjurister fra Fortune 500 selskaber. Prisen er et vidnesbyrd om Plesners klientfokus, service og stærke juridiske kompetencer.

Tre internationale priser på et år

Gold Award 2011 - Best Nordic Law Firm er den tredje internationale pris, som Plesner modtager i 2011. De to andre priser er Danish Tax Firm of the Year 2011, som Plesner modtog for tredje år i træk (International Tax Review) og Law Firm of the Year 2011 for Denmark, som Plesner opnåede for andet år i træk (International Financial Law Review 1000). Derudover har Plesner høstet en lang række fornemme placeringer i internationale ratings.

Nicolai Ørsted, Managing Partner i Plesner, udtaler:

"2011 tegner til at blive endnu et rigtig godt år for Plesner, og modtagelsen af de internationale priser understreger værdien af vores strategi og bæredygtigheden af vores forretningsmodel. Samtidig er det positivt at få bekræftet, at vi befinder os i den absolutte elite blandt Nordens advokatfirmaer."

Læs hele beskrivelsen fra International Legal Alliance Summit & Awards her.

For yderligere information kontakt Managing Partner Nicolai Ørsted på email nor@plesner.com og telefon 3694 1227.