Harvard Law School Program on the Legal Profession indgår samarbejde med Plesner Advokatfirma

Harvard Law Schools Program on the Legal Profession (PLP) og det førende europæiske advokatfirma Plesner har offentliggjort, at parterne har indgået et strategisk samarbejde. Plesner bliver den første europæiske tilknyttede virksomhed og bidragsyder til PLPs Center on Lawyers and the Professional Services Industry, som udfører og sponsorerer empirisk forskning vedrørende de centrale spørgsmål, som advokatbranchen står overfor.

“I den stærkt globaliserede verden, som advokatbranchen praktiserer i, er det af afgørende betydning at skabe tættere bånd mellem den uddannelsesinstitution, der uddanner den næste generation af juridiske ledere og innovative advokater, som leverer og varetager sådanne ydelser i hele verden”, udtaler Erik Ramanathan, leder af PLP.

“Vi er så heldige, at der hos Plesner er visionære ledere, som ønsker denne åbne og ærlige dialog om branchens fremtid, der alene kan finde sted i et akademisk forskningsmiljø på en institution som Harvard Law School”, tilføjer David Wilkins, prodekan for Global Initiatives on the Profession og fakultetsleder for PLP. 

“Vi er utrolig glade for, at vi er blevet valgt som Harvard Law Schools Program on the Legal Professions første europæiske tilknyttede virksomhed. Vi er overbeviste om, at Harvard Law Schools aktiviteter og forskning, der foretages via The Center on Lawyers and the Professional Services Industry, er vigtige for den globale advokatbranche”, udtaler Jacob Bier, næstformand i Plesner, som vil repræsentere Plesner i The Center on Lawyers and the Professional Services Industrys rådgivende bestyrelse.

“Vi forventer, at vores partnere og advokater vil kunne drage stor nytte af denne særlige tilknytning til Harvard Law School, og vi glæder os til at kunne bidrage til The Center on Lawyers and the Professional Services Industry i de kommende år”, tilføjer Nicolai Ørsted, Plesners managing partner.

The Center on Lawyers and the Professional Services Industry

The Center on Lawyers and the Professional Services Industry er førende på verdensplan og helliger sig empiriske studier af advokatbranchen samt leveringen af tilknyttede faglige ydelser. The Center on Lawyers and the Professional Services Industry blev etableret på Harvard Law School i 2004 for at hjælpe både studerende og praktiserende advokater med bedre at forstå skiftet i en branche, der traditionelt bestod af små uafhængige advokatfirmaer til store globale virksomheder. Retningslinjerne for The Center on Lawyers and the Professional Services Industry udstedes af en rådgivende bestyrelse, der består af 22 førende erhvervsledere, managing partnere og advokater fra nøglesektorerne i advokatbranchen.

Information om Harvard Law Schools center on Lawyers and the Professional Services Industry

Information fra Harvard Law School