Ahlsell køber Sanistål

Plesner har rådgivet Sanistål A/S i forbindelse med Ahlsells køb af 75,49 % af aktierne, som er ejet af majoritetsaktionærer og Ahlsells efterfølgende afgivelse af et frivilligt anbefalet overtagelsestilbud til mindretalsaktionærerne.

Plesner har rådgivet Sanistål i forbindelse med købet af 75,49 % af aktierne, som er ejet af majoritetsaktionærer i Sanistål A/S - Danske Bank A/S, Jyske Bank A/S, Nordea Bank Abp og Nykredit A/S - og den efterfølgende afgivelse af et frivilligt anbefalet overtagelsestilbud til minoritetsaktionærerne.

Sanistål A/S blev grundlagt i 1926 og blev optaget til handel og officiel notering på børsen i København (nu Nasdaq Copenhagen A/S) i 1984. Sanistål beskæftiger i dag omkring 1.127 medarbejderne i Sanistål og dets tre datterselskaber. Sanistål har hovedkontor i Aalborg.

Gennemførelse af aktieoverdragelsesaftalerne afhænger af visse betingelser, herunder et krav om at de nødvendige godkendelser fra de relevante myndigheder opnås.

Sanistål er sourcingpartner indenfor fremstillings- og byggeindustrien, og Saniståls produktsortiment omfatter mere end 396.000 produkter inden for kundekategorierne vand & afløb, værktøj og stål (og mange andre).

Plesners team i forbindelse med transaktionen bestod af Christian Th. Kjølbye, Nicolai Ørsted, Janus Jepsen og Kasper Hinnerup Petersen.

Læs pressemeddelelsen

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions