Flying Tiger Copenhagen udvider i De Forenede Arabiske Emirater

Zebra A/S, selskabet bag detailkæden Flying Tiger Copenhagen, og Azadea Group har indgået en international franchiseaftale, der giver Azadea Group eksklusive rettigheder til at udvikle og drive franchisekonceptet Flying Tiger Copenhagen i De Forenede Arabiske Emirater. Plesner bistod Flying Tiger Copenhagen med indgåelsen af den internationale franchiseaftale.

Flying Tiger Copenhagen består i øjeblikket af mere end 900 forretninger i 28 lande i Europa og Asien, og franchiseudvidelsen til De Forenede Arabiske Emirater er en del af en global udvidelse af franchisekonceptet Flying Tiger Copenhagen.

Azadea Group er et førende detailselskab inden for livsstilsprodukter, der ejer og driver mere end 40 fremtrædende internationale franchisekoncepter indenfor mode og tilbehør, mad- og drikkevarer, boligindretning, sportsudstyr, multimedier og skønhedsprodukter og kosmetik på tværs af Mellemøsten og Afrika, fordelt på 13 lande og mere end 550 forretninger.

Plesner er stolt over at have rådgivet Flying Tiger Copenhagen i forbindelse med den internationale udvidelse af franchisekonceptet til De Forende Arabiske Emirater. Plesners team bestod af Jacob Ørskov Rasmussen, Kasper Nørgaard Carlsen og Michelle Nørgaard Hjorth.

Seneste nyt om Selskabsret og Commercial Contracts

Selskabsret