Konsortium offentliggør købstilbud på TDC

DK Telekommunikation ApS, et selskab kontrolleret af et konsortium bestående af PFA, PKA, ATP og Macquarie Infrastructure and Real Assets, har offentliggjort, at konsortiet vil afgive et anbefalet offentligt overtagelsestilbud til aktionærerne i TDC A/S. Plesner har rådgivet det samlede konsortium i forbindelse med overtagelsestilbuddet, herunder vedrørende finansieringen.

Konsortiet har tilbudt at købe samtlige aktier i TDC for en pris på DKK 50,25 per aktie. Dermed udgør overtagelsestilbuddet en samlet aktiekøbspris på ca. DKK 40,336 mia. for de udestående TDC-aktier (ekskl. egne aktier). TDC's bestyrelse har enstemmigt besluttet at ville anbefale TDC's aktionærer at acceptere overtagelsestilbuddet, når tilbudsdokument offentliggøres.

Overtagelsestilbuddet er betinget af, at konsortiet erhverver TDC-aktier (ekskl. egne aktier) for over to-tredjedele af aktiekapitalen og stemmerettighederne i TDC. Tilbuddet er ligeledes betinget af, at TDC's fusion med MTG ikke gennemføres samt de sædvanlige myndighedsgodkendelser.

Konsortiet udgøres af PFA Pension Forsikringsaktieselskab ("PFA"), PKA A/S ("PKA"), på vegne af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer, Pensionskassen for Sundhedsfaglige, and Pensionskassen for Socialrådgivere, Socialpædagoger og Kontorpersonale, Arbejdsmarkedets Tillægspension ("ATP") og Macquarie Infrastructure & Real Assets (Europe) Limited ("MIRA"), som handler på vegne af fonde eller enheder, som det forvalter eller rådgiver.

Det indirekte ejerskab af DK Telekommunikation ApS fordeles som følger: PFA (ca. 16,7 %), PKA (ca. 16,7 %), ATP (ca. 16,7 %) og MIRA (50 %).

Seneste nyt om M&A og Capital Markets

Capital Markets

Seneste nyt om Bank og Finans

Bank og Finans