Plesner bistår med salg af Danmarks største Cisco-partner

Axcess A/S og Atea har torsdag d. 4. december offentliggjort en markant handel på det danske it-marked, hvor Axcess, Danmarks førende netværks- og sikkerhedsvirksomhed og landets største Cisco-partner, overtages af Atea, som er Danmarks og Nordens største leverandør af it-infrastruktur.

I 2000 blev Axcess A/S etableret som konsulentvirksomhed, og virksomheden er efter 14 år med kontinuerlig vækst vokset til at blive Danmarks største Cisco-partner, ligesom virksomheden huser det største antal certificerede Cisco CCIE-konsulenter i landet. Axcess leverer netværks- og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder, og har særligt specialiseret sig inden for områderne Network & Security, Collaboration & Video og Virtualisering & Datacenter.
 
Det netop afsluttede årsregnskab fra Axcess viser en omsætningsvækst på 40 % til 586 millioner kroner samt et overskud før skat på 33 millioner kroner.

Plesner har hjulpet med salget 
Plesner har gennem mere end et halvt år bistået ejerne og ledelsen i Axcess med alle juridiske aspekter af salgsprocessen, som nu har resulteret i sammenlægningen med Atea.
 
Om salgsprocessen udtaler Tue Ravnholt Frandsen, advokat og partner i Plesner:
 
"Axcess er en spændende virksomhed med en utrolig væksthistorie, og virksomheden er drevet af overordentligt dygtige og professionelle folk. Salgsprocessen har været både omfattende og hektisk grundet stor interesse fra potentielle købere, og resultatet af forhandlingerne med Atea er endt med stor tilfredshed for alle involverede." 
 
Inden salget endeligt gennemføres, skal overdragelsen godkendes af de danske konkurrencemyndigheder, hvilket forventes at ske inden udløbet af december. 

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt partner, advokat Tue Ravnholt Frandsen

Seneste nyt om M&A

Mergers and Acquisitions