Politiet har gennemført stor aktion mod kopivarer

Ved en omfattende aktion torsdag den 15. marts ransagede politiet 7 forskellige adresser i hele landet i kampen mod kopivarer. Aktionen blev gennemført efter flere måneders efterforskning foretaget på baggrund af anmeldelser fra rettighedshaverne til flere eksklusive tøjmærker. Plesner har bistået flere rettighedshavere med anmeldelser om salg af kopivarer.

Aktionen mod kopivarer var en koordineret indsats mellem den særlige IPR-gruppe ved Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), Rigspolitiet og politikredsene.

Aktionen blev gennemført efter flere måneders efterforskning foretaget på baggrund af anmeldelser fra rettighedshaverne til flere eksklusive tøjmærker. Plesner har bistået flere rettighedshavere med anmeldelser om salg af kopivarer.

Det største fund skete på et hovedlager i Silkeborg, hvor politiet beslaglagde ca. 600 flyttekasser med formodede kopivarer, der krævede fem lastbiler at køre væk. Ifølge anklagemyndigheden skulle varerne angiveligt sælges via Facebook og på kræmmermarkeder.

Sagen er en af de største af sin slags til dato i Danmark.

Læs Anklagemyndighedens omtale af aktionen

Seneste nyt om IP-ret

IP-ret