Fulde huse til Plesner og DIs Databeskyttelsesdag

De nye skærpede regler om persondata skal nu implementeres i danske organisationers daglige praksis. Det var omdrejningspunktet, da mere end 250 deltagere fra private virksomheder og offentlige myndigheder i går var med til Plesner og Dansk Industris Databeskyttelsesdag 2017.

Det står klart, at danske virksomheder og organisationer for alvor er ved at få øjnene op for det store arbejde med at kunne leve op den nye persondataforordning, der træder i kraft i maj 2018.  Årets konference havde deltagelse af en lang række førende danske virksomheder - ikke mindst inden for den finansielle sektor og medicinal/medico-sektoren. Konferencen bød på en stribe praksisorienterede og hand-on indlæg om, hvordan man konkret tager fat på at overholde de skærpede krav om persondata.

Se Dansk Industris video fra konferencen:
Læs mere om Plesner og DI's Databeskyttelsesdag på DI's hjemmeside

Certifikat i Persondataret

Plesner udbyder en særlig uddannelse - Plesner Certifikat i Persondataret - der over fire intensive dage ruster deltagerne til at kunne få overblik og håndtere alle dele af kravene i den nye persondataforordning.
Læs mere her

9 gode råd om persondata

Arbejdet med implementeringen af den nye persondataforordning vil i sagens natur være meget individuelt for de forskellige virksomheder og myndigheder. Men som en hjælp til at komme i gang med arbejdet, har Plesner udgivet en folder med 9 gode råd til, hvordan virksomheder og organisationer skridt for skridt bør gå i gang med opgaven.

Læs folderen "Persondataforordningen - nye regler om persondata"

Seneste nyt om Persondata

Persondata