Ny forening for markedsføringsret

11 af landets førende eksperter inden for markedsføringsret har stiftet foreningen Dansk Forening for Markedsføringsret. Første arrangement afholdes den 3. maj og sætter fokus på skjult reklame.

Formålet med foreningen er at udbrede kendskabet til og forståelse for markedsføringsretten. Advokaterne Michael Hopp og Jane Frederikke Land fra Plesner er blandt de 11 initiativtagere, som har været med til at stifte foreningen. De øvrige initiativtagere kommer fra advokatbranchen, universitetsverdenen, erhvervslivet, interesseorganisationer og Forbrugerombudsmanden.

Medlemskab

Enhver med interesse for markedsføringsret - advokater, jurister og andre i private virksomheder, organisationer, offentlige myndigheder og lignende - kan blive medlem. Det årlige kontingent er 300 kr. for personlige medlemmer, og 1.000 kr. for offentlige eller private juridiske personer.

Læs mere på hjemmesiden for "Dansk Forening for Markedsføringsret"

Arrangement om skjult reklame

Foreningen vil løbende holde en række arrangementer om aktuelle, faglige emner inden for markedsføringsretten - f.eks. om praksis fra EU-Domstolen, EU-reglernes indflydelse på dansk markedsføringsret og den kommende nye markedsføringslov.

Det første arrangement handler om skjult reklame og finder sted den 3. maj 2016 kl. 15.00-18.00 på Københavns Universitet.

Læs mere om arrangementet

Har du spørgsmål til foreningen, er du velkommen til at kontakte Michael Hopp eller Jane Frederikke Land.

Læs mere om Plesners team inden for Markedsførings- og Forbrugerret

Seneste nyt om Markedsførings- og Forbrugerret

Markedsførings- og Forbrugerret